Hundedag

Flotte aktiviteter fra vores aktører på Hundens Dag 2016 var med til at gøre dagen lidt sjovere for alle de gæster der havde valgt at kommer i skoven, søndag d. 30 oktober 2016.

Nordsjællands Politi  stillede med 2 fuldt uddannet politihunde, og en lille lærling.

De 2 aktive tjenestehunde, lavede flotte opvisninger i lydighed og hvordan man stopper en gerningsmand.

Dansk Retriever Klub, havde mange fine fugle med, som hundene hentede i skovbunden, og på flotteste vis afleverede til deres hundefører.

Dansk Blinds samfund fortalte om deres projekt med fodderværter. Et projekt hvor man som familie kan tage sig af en kommende blinde hunde, det første år af deres leve tid, når året så er gået, aflevere man hunden til en af Dansk Blinde samfunds dygtige trænere, som så skal vurdere om hunden kan blive blinde hund.

Schweiss registeret viste hvordan de træner hundene til at opsporer nødlidt vildt, som er kommet til skade ved påkørsel eller ramt forkert af en jæger.

Hillerød Brugshunde Klub viste hvordan man kan træne sin familie hund i lydighed, og mange af de andre discipliner, der findes inden for hundesporten.

Naturstyrelsen Økobasen Egjorten gjorde igen i år opmærksom på hvordan man kan bruge de danske statsskove, når man har hund, og hvilke regler man skal følge.

Vejret var med os i år, og der var anslået ca. 200 gæster forbi os denne klare efterårs søndag.

Vi håber på at se Jer alle sammen igen i 2017.

 

 

Nyhedsmail

Tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du en e-mail, når der er nyt om Hundens dag.